CNC machine operator

Omschrijving vacature
BS Draadvormen en meer zoekt een CNC operator op MTS WTB niveau voor het programmeren en onderhouden van onze buigmachines.

De organisatie
BS Draadvormen is een gerenommeerd Tilburgs bedrijf met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke inbreng. Met het moderne machinepark van o.a.13 CNC buigmachines heeft BS Draadvormen zowat de grootste draadstaal buigcapaciteit van de Benelux en omstreken.

BS Draadvormen is actief in de metaalindustrie specifiek gericht op de verwerking van staaldraad 2,00 MM tot en met 12,00 MM tot diverse 2 en 3 dimensionale producten en het puntlassen, CO2 lassen en Tig lassen naar complete producten.

Functiebeschrijving CNC Machine
Als CNC Machine operator ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van buigwerk op de CNC buigmachines. Daarnaast zorg je voor het in-en uitvoeren van materiaal in de verschillende machines, het programmeren en onderhouden van de buigmachines en tijdens de productie controleer je de producten op de juiste maatvoering.

Eisenpakket vacature
Functie-eisen
Van de machineoperator verwachten wij een opleiding op minimaal MTS WTB niveau, of MTS niveau verkregen door ervaring en aanvullende opleidingen. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse als ook de Engelse en Duitse taal in verband met het lezen van de handleidingen van de machines. Je hebt een flexibele instelling, weet van aanpakken en je hebt géén 8 tot half 5 mentaliteit. Het spreekt je aan om in een werk- en leerproces opgeleid te worden tot een volwaardig machineoperator.

Indien nodig ben je bereid om in de avonduren aanvullende cursussen en opleidingen te volgen en je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg.

Werkuren
40

Salaris
In overleg te bepalen.

Solliciteren?
Vul hieronder het sollicitatieformulier in!

Nieuwsgierig?
http://youtu.be/KNaVWz2ca1I


Solliciteren

  • Sleep bestanden hierheen of