Draadproducten, draadvormen, displays, verlichting en vele specials. Welkom bij Brokx-Schalken B.V.Draadproducten, draadvormen, displays, verlichting en vele specials. Welkom bij Brokx-Schalken B.V. Draadproducten, draadvormen, displays | Email Brokx Schalken B.V.Draadproducten, draadvormen, displays | Email Brokx Schalken B.V. Draadproducten, draadvormen, displays | Sitemap Brokx Schalken B.V.Draadproducten, draadvormen, displays | Sitemap Brokx Schalken B.V.  

 

 

 

      Nederlands  
     English
     Deutsch 

 

 

 

 

Tijdens het productieproces bij Brokx-Schalken BV is er continue inzicht in de voortgang en een continue controle op de kwaliteit van de verschillende draadproducten. Van ontwerp tot aflevering zijn controlemomenten ingebouwd, zodat u gegarandeerd bent van het beste en meest optimale resultaat. Indien u vragen heeft over de voortgang kunnen wij u snel informeren. Indien gewenst bent u natuurlijk van harte welkom om persoonlijk naar uw producten en orders te komen kijken !

Op basis van een korte briefing maken wij eventueel eerst een schets of tekening en vervolgens wordt er een model gemaakt, dat later eventueel op detail nog kan worden aangepast. Brokx-Schalken BV staat garant voor snel en secuur werk, een eerste model is binnen onze mogelijkheden binnen een of twee dagen beschikbaar. Na goedkeuring van het model en de orderbevestiging worden de orders ingepland en vervolgens kan de productie van start gaan. Het gewenste materiaal wordt gebogen en gelast en ondergaat desgewenst een oppervlaktebehandeling. Wij kunnen uw draadproducten verchromen, verzinken of poedercoaten in alle gewenste RAL-kleuren.
De producten worden geheel volgens uw specificaties verpakt, per stuk of in bulkverpakking, in dozen voorzien van stickers, barcodes, op pallets en voorzien van krimpfolie. Uiteraard verzorgen wij voor u ook tegen scherpe tarieven het transport.
 
In alle stappen van het productieproces hanteert Brokx-Schalken BV de hoogste kwaliteitsnormen. De leveringsdatum die is afgesproken, wordt gerespecteerd. U kunt rekenen op Brokx-Schalken BV.