Draadproducten, draadvormen, displays, verlichting en vele specials. Welkom bij Brokx-Schalken B.V.Draadproducten, draadvormen, displays, verlichting en vele specials. Welkom bij Brokx-Schalken B.V. Draadproducten, draadvormen, displays | Email Brokx Schalken B.V.Draadproducten, draadvormen, displays | Email Brokx Schalken B.V. Draadproducten, draadvormen, displays | Sitemap Brokx Schalken B.V.Draadproducten, draadvormen, displays | Sitemap Brokx Schalken B.V.  

 

 

 

      Nederlands  
     English
     Deutsch 

 

 

 

 

Ruim 40 jaar verwerkt Brokx-Schalken BV draad tot allerlei 2 en 3 dimensionale draadproducten en draadvormen. In eerste instantie alleen de dunnere draaddiameters tot en met 6,0 MM maar inmiddels zelfs tot en met 12,0 MM ! Wat ook uw wensen zijn als het van draad is, kan Brokx-Schalken BV het in de meeste gevallen maken, in kleine of grote oplagen, gepuntlast samengesteld, voorzien van een oppervlaktebehandeling, verpakt en indien gewenst verzorgen wij ook het transport.

Uiteraard verwerken wij ook plaat, strip en buis !

Met 30 enthousiaste, ervaren medewerkers en het zeer uitgebreide machinepark staan wij garant voor een optimale levering en kwaliteit van uw draadproducten en draadvormen.

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan direct voor u aan de slag. Normaal gesproken ontvangt u binnen 24 uur een offerte per mail of fax. Binnen onze mogelijkheden en afhankelijk van de complexiteit van het product, maken wij in overleg met u binnen enkele dagen een model van het door u gewenste draadproduct.
 

Displays

Allerlei displays in alle denkbare uitvoeringen.
Verlichting

Lampenkappen, karkassen, frames van allerlei maten, vormen, modellen. Van klein tot groot.


Glas & Tuinbouw

Vraag ons naar de mogelijkheden
Fronten, roosters, manden & rekken
Roosters in alle denkbare vormen en modellen: rond, rechthoekig, vierkant.Winkelinrichting

Winkelinrichting, schaprekjes. Denk aan haken, beugels, rekken en manden voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld om blisters aan te hangen.
Fietsen & Automotive Industrie
 
Vraag ons naar de mogelijkheden
Bio Industrie

 
Vraag ons naar de mogelijkheden


Diverse & specials

Diverse specials